sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Köpiksessä oluella


2 päivää Kööpenhaminassa. Töissä. Ei se mitään, Köpis on aina ihana.




Tanskalainen lounas Karrieressa.




Salaatteja, pestokuorrutettua kanaa, kylmäsavulohta vesikrassilla, dijon-sinappiperunamuusia, leipämuffinssia, yrttiöljyä ja tuorejuustolevitettä. Ja olutta! Rakastan tanskalaista lounas-tapaa.

Ihana paikka.

Kokous Kodbyenissa.




Köpiksen "Meatpacking district". Me like.

Duunii, duunii.




Ja duunii.


Sitten hotelliin. St.Petri. Kiva.




Ja illalliselle. The Lot.




Taas erilaisia makuja; Parsapiirasta, paahtopaistia, papuja, kuoressaan paistettua perunaa, mozzarellaa, salaattia ja lohta. Jälkiruuaksi juustoja ja suklaakakkua. Ja olutta.

Paikka on myös kunnon iltamesta, mutta päivän kokous painoi. Siis nukkumaan.  Ja aamiaista odottamaan:




Aamiaisleipävalikoima. Tanskalaiset osaavat kyllä leipähommat. Eikä hillotkaan oleet huonoja; mansikka-raparperi-marmeladi oli parasta ikinä.

Ja takaisin töihin.




Kokousta ja juttuja. Ja kotiin.




Mikalle hauskan nimistä pääsiäisolutta. Kylle, kylle, hih.

Tanska on aina yhtä kiva, menee sinne sitten vapaalla tai töihin. Suosittelen. Kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti