torstai 19. huhtikuuta 2012

Pienenpienen pieni meksikolainen - Patrona


Oikeaa meksikolaista ruokaa. Ihan oikeata.
Ravintola Patrona Annankadulla. Rakastan meksikolaista ruokaa. Kauheasti.Alkuruuaksi isoja rapuja avokado-tomaatti-limeliemessä ja pieniä lihalla ja tomaatilla täytettyjä tortilloja. Salsaa ja salsa verdeä. Päällä juustoa.

Pääruuaksi lampaanliha-tortilloja korianterin, sipulin ja limen kera. Sekä lampaankeitin liemi. Lisäksi salsa verde-kastikkeessa uskentelevia kanatortilloja. Kylmää olutta.

Rakastin kaikkea.
Kuin olisi Meksikossa taas. Voi kun olisi.....voivoi.

4 kommenttia:

 1. Olisi kiva mennä tuonne ravintolaan sitten kesällä Helsingissä;ehkä meksikolaisen ystävättäreni kanssa.En tosin ole erityisen hulluna meksikolaiseen ruokaan,mutta kerran olimme Californiassa pari viikkoa chicanosien alueella,ja voi sitä määrää ja valikoimaa erilaisia paprikoita,chilejä....

  VastaaPoista
 2. kannattaa käydä, tai jos et niin välitä käydä meksikolaisessa, käy Shanghai Cowboyssa, joka on meksikolaista fuusio-otteella, ei ei ihan täysin meksikolaista. Erttäis jees. taisin kirjoittaa siitä maaliskuun puolella....

  En itse ole ikinä ollut Californiassa. Kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Joo Patrona oli mahtava! Pueblo pitää testata seuraavaksi ja Shanghai Cowboykin on kokeilulistalla. Ihanaa, kun mexikolainen safka on vihdoin syrjäyttämässä kamalan teksmeksin!

  VastaaPoista
 4. Shanghai Cowboy on niin jees! Niikuin varmaan on selväksi tullut, rakastan hyvää, oikeeta meksikolaista!

  VastaaPoista