keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kannattaa antaa toisten tehdä se mitä ei itse osaa!


Leivän tekeminen ei ole vahvuusalueitani. Ei, ei.

Pullat, piirakat, macaronet, marenki, aleksanterinleivokset, mutakakut onnistuu. Leipä ei.




Ja siksi minä ostan leipäni Kanniston leipomosta. 

Suosikki on vaalea, juureen leivottu leipä. Pienen kokoinen, joten ei säilytysongelmia, koska se loppuu päivän aikana. Maku neutraalin hyvä, menee niin suolan ja voin kuin hillon kanssa.

Voisin syödä koko leivän yhdeltä istumalta. Yritän olla syömättä....

2 kommenttia:

  1. siinä ihan kanniston liepeillä on myös crustum joka tekee vastaavia, kannattaa testata

    VastaaPoista
  2. Joo,

    siellä IHAN PARHAITA ovat rusinasämpylät. ja breku.

    VastaaPoista