Ihanaa, kullankeltaista risottoa Ferran Adrián uusimman kirjan ohjeella.
Molekyylivelho, maailman parhaaksi ravintolaksi monta kertaa valitun El Bullin pääkokki Ferran Adrián on vaihtanut täysin suuntaa.
Uusi kirja, The Family Meal, on silkkaa kotiruokaa. Nam. Nam.
Lisää kokista, kirjasta ja erinomainen viikonloppu-menu täältä.
Ihanaa perjantaita!
Ihan hyvä että vaihtoi...eilen olin molekyylikokkauskurssilla ja vaikka se olikin kivaa,niin kyllä oikea ruoka on parempaa;D Tosin niitä molekyylijuttuja kai enimmäkseen laitetaan mukaan wow-elämystä varten...
VastaaPoistaMoikka! Kurkkaa blogiini, sieltä löytyy sinulle tunnustus.
VastaaPoistaMolekyylijutut on kyllä kivoja, mutta toi uusi kirja on ihan huippu.
VastaaPoistaJa Anna, kiitos tunnustuksesta!!!!!