sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Keväinen keittiö ja raejuustokakku!



Aurinko paistaa jo keittiöön päivisin. Jee.




Kaappeihinkin näkee jo sisälle.




Keittiöpyyhetelinekin saatiin nyt keväällä jo seinään.




Purkki vanhentunutta raejuustoa. Hophop, siitä tuli kakku.

Raejuustokakku

1 prk raejuustoa murskattuna, 2 kanamunaa, 1 dl sokeria, 1,5 dl palmusokeria (tai ruokosokeria), 1 dl piimää tai luonnonjugurttia, 1,5 tl ruokasoodaa, 1 tl kanelia, 1/2 tl neilikkaa, 5 dl jauhoja, 1,5 dl öljyä

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puolet jauhoista, raejuusto ja piimä, puolet jauhoista ja öljy. Kaada voideltuun vuokaan ja paista 180 asteessa noin 50 minuuttia.  Täydellistä viikonloppuun välipalaksi ja laten kanssa. Kaikki tykkää.


Ps. Onhan sitä muutkin käyttäneet raejuustoa kaikkeen, Tyden lasagnesta jo kirjoitinkin, ohje täältä. Tätä teen tiistaina kun Sofia tulee käymään!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan värinen ja kesäinen astiakaapin sisältö sulla on! Mun on vaan tylsän valkoinen.

    VastaaPoista
  2. Meillä on vähän liiankin värikäs. Mulla on tapa roudaa kuppeja ja kippoja ympäri maailmaa.....

    VastaaPoista