sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunnuntain TOPPEN spagetti mixed Ferran Adrian!

Viikonloppu.  Andin kaveri kylässä. Duuniasioissa ruuan väsäämistä ja ruokakuvailuja. Ferran Adrian style. Ja kuvausten jämistä syntyi oiva sunnuntailounas, joka meni kuin häkä skideillekin.



Spagettia, tomaattikastiketta, paahdettua paprikaa, possua ja persiljaöljy

Spagetti
Keitettyä spagettia  ja 1/2 purkkia valmista tomaattikastiketta (Raguletto aina hyvä). Sekoita yhteen.

Paahdettu paprika
2 kpl punaista paprikaa, öljyä. Laita paprikat uunivuokaan, pirskota öljyllä. Paahda noin 45 minuuttia 200 asteessa. Jäähdytä. Kuori. Poista siemenet. Viipaloi ohuiksi nauhoiksi.

Possu
2 possun ulkofilepihviä (myös kana/nauta käy). Paista possut kuumalla pannulla.

Persiljaöljy
3 valkosipulinkynttä, 1/2 pnt lehtipersiljaa, öljyä. Laita valkosipulit veteen pieneen kattilaan ja kiehauta ja anna kiehua hetken. Ota valkosipulinkynnet pois ja jäähdytä. Laita tehosekoittimeen öljyä, lehtipersiljan lehdet ja valkosipulinkynnet. Pyöräytä tasaiseksi.

Tarjoa pasta kasaamalla lautaselle päälle paprikoita, possua viipaleina ja persiljaöljyä. VINKVINK: Toimii myös ilman possua, kasvisversiona.

Kaikille maistui. Lapset söi tosin vaan spagettia, tomaattikastiketta ja salaattia.

Ei se mitään, kaikki tuli täyteen! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti