lauantai 7. tammikuuta 2012

Parsakaali ja cashewpähkinä tapasi - Love at first bite!

Nyt on löytynyt parsakaalin paras käyttötarkoitus. Se on cashewpähkinän kanssa tarjottuna. Ihanaa. Ihanaa. Ihanaa.


Kuvassa myös paistettua katkarapuriisiä.

Noin 1 dl paahdettuja (voi paahtaa itse kuivalla, kuumalla pannulla) cashewpähkinöitä, 2 pss pakaste-parsakaalia, 1 rkl palmusokeria (tai ruoko-), 3 rkl soijaa, 2 tl etikkaa, 2 pienittyä valkosipulinkynttä, 2 rkl öljyä.

Kuumenna öljy kasarissa, lisää soija, etikka, sokeri, valkosipuli ja pähkinät. Anna keittyä kasaan hetken. Esikeitä parsakaali ja valuta. Laita uunivuokaan sekä parsakaali että pähkinäseos ja paista uunissa , 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa minkä kanssa vaan.

Mika tuunasi ohjeen omakseen, alkuperäinen ohje löytyi http://www.parsakaali.fi/ -sivustolta. Empä tiennyt että tuollainenkaan sivusto on olemassa.....

2 kommenttia:

  1. Parsakaali on suurta herkkuani! Tätä pitääkin kokeilla!

    VastaaPoista
  2. tämä meni Mikallekin, vaikka sen herkkua ei TOD ole parsakaali....

    VastaaPoista