Työmatkalla Ylläksellä. Siellä oli kaksi poroakin!
Oikea talvimaisema.
Lunta,lunta,lunta!
Jääbaari. Siistii.
Duunii. Koulutusta ja palaveria.
Ja sitten illalla Ylläksen Saagan Lassin yhdistelemä Olut ja ruoka-menu. Nam.
Hyvä Lassi.
Ensin basilika-oliiviöljyjäätelö, salaatti ja etikkakurkut - Fransizkaner Hefe Weissbier kuohuviinilaseista.
Hirvi kevätkääryle, juuresalde ja teriyakia - Sinebrychoff Puolukkastout (eipä huono ollut myöskään Karhu Ruis 6%)
Savustettua villinieriää, kantterellikastike ja puikulaa - Brooklyn American Ale
Aika kivasti oli osa kanttarellikastikkeen sienistä ajettu sileäksi kastikkeen sekaan, josta tuli intensiivinen kanttarellin aromi. Tykkään.
Suklaakuorrutettu juustokakku-TIKKARI, karpalovaahtoa ja marjahilloketta - Grimbergen Blonde
Tämän annoksen aion kokeilla kotona.
Ruuat ja juomat olivat täydellisiä. Samoin tarjoilu, kiitos Harri!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti