tiistai 17. tammikuuta 2012

Eilisistä perunoista


Peruna on parasta, siitä saa tehtyä mitä vaan!


Unkarilainen pyttipannu

Paketti pekonia, 4 keitettyä kanamunaa, keitettyjä perunoita nälän mukaan, 1 punasipuli

Paista pekoni rapeaksi. Viipaloi keitetyt kanamunat. Lado viipaloidut perunat, kananmunat ja pekoni uunivuokaan ja paista 180 asteessa noin 15 minuuttia.

(Jos haluat maustaa perunoita, tee olut-sinappikastike:
1 rkl rakeista Dijonia, loraus olutta, 1 rkl palmu-tai suokosokeria, 1 rkl öljyä, suolaa ja pippuria.
Kääntele perunat kastikkeessa ennen vuokaan laittoa. )

Tarjoa salaatin kanssa, että olisi jotain terveellistäkin pöydässä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti