tiistai 9. toukokuuta 2017

Vegaani-illallinen Ivana Helsingin tapaan


Sain ilon ja kunnian olla lempivaatemerkkini Ivana Helsingin Animal Rights-julkaisussa mukana omalla vegaanireseptilläni. Julkaisu on eläinten oikeuksia painottava, ajatuksia herättävä kokonaisuus, josta löytyy henkäyksenkauniiden valokuvien, painavan asian ja kiinnostavan vaatemalliston lisäksi myös viitisen hyvää vegaanireseptiä, yhtenä minun omani. Kiitos kunniasta!





Tässä olisi papuohratolla täytettyä uunimunakoisoa, paahdettuja tomaatteja&paprikoita cashewpähkinöillä ja rosépippurihummusta. Aika paljon tavaraa, mutta tästä tulee täyteen, niin kuin ruuasta pitää tullakin. Aika jees, vaikka itse sanonkin.

Lahjoitan teille tässä uunitomaatti&paprikareseptin sekä hummusreseptin, loput minun reseptistäni ja muiden ihanat ruuat saatte kun käytte hakemassa Ivana Helsingin liikkestä Animal Rights-julkaisun.



Paahdetut paprikat&tomaatit ja hummus

1 terttutomaatteja
Noin 4 pientä paprikaa
Oliiviöljyä
1 dl cashewpahkinöitä
Lämmitä uuni 200 asteeseen, sivele uunivuoka oliiviöljyllä ja laita tomaatit sekä aprikat vuokaan. Sirottele cashew-pähkinät päälle. Paista uunissa noin 20-30 minuuttia.  (Jos et ole vegaani, niin törkeän hyvää tulee kun murustelet fetaa noin 5 min ennen kuin otat uunista pois) 


Hummus
1 prk (noin 300 g) keitettyjä kikherneitä (voit ostaa valmiina kaupasta)
1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna
2 rkl sitruunamehua
noin 1/2 dl oliiviöljyä
3 rkl seesamisiemenöljyä
2 tl valuvaa palmusokerisiirappia tai muuta siirappia
Suolaa ja mustapippuria

Päälle
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Rosépippuria

Murskaa keitetyt kikherneet kulhoon. Sekoita joukkoon sauvasekoittimella muut ainesosat, maista välillä ja mausta mieleiseksesi. Anna olla viileässä hetken. Paahda seesaminsiemenet kuumalla, kuivalla pannulla. Koristele rosépippurilla ja seesaminsiemenillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti