sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesä - Mansikkakastike grillikanalle


Tuoreista mansikoista ei saa tarpeeksi. Ei sellaisinaan eikä ruuassa. Uusi aluevaltaukseni on käyttää mansikoita grillimarinadissa ja - kastikkeena.







Mansikkainen grillikastike

Noin 400 g mansikoita viipaloituna
2 dl oliiviöljyä
1 dl balsamicoa
Suolaa ja mustapippuria
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai mantelilastuja
1 dl minttua

Lihaa grilliin, vaikka kanankoipia.

Sekoita kastike ja ota siitä 1/3 sivulle. Soseuta 1/3-kastikkeesta sauvasekoittimella ja marinoi sillä pari tuntia grillattavaa lihaa. Pyyhi marinadi pois ja grillaa liha.

Tarjoa 2/3 -kastikkeesta valmiin lihan kanssa Oi.

Voi kun kesä ei loppuisi ikinä.....

3 kommenttia:

  1. Miten hyvin " mätsäsi " mansikka ja broileri yhteen?

    VastaaPoista
  2. Miten hyvin " mätsäsi " mansikka ja broileri yhteen?

    VastaaPoista