sunnuntai 12. heinäkuuta 2015
Kesä - Mansikkakastike grillikanalle
Tuoreista mansikoista ei saa tarpeeksi. Ei sellaisinaan eikä ruuassa. Uusi aluevaltaukseni on käyttää mansikoita grillimarinadissa ja - kastikkeena.
Mansikkainen grillikastike
Noin 400 g mansikoita viipaloituna
2 dl oliiviöljyä
1 dl balsamicoa
Suolaa ja mustapippuria
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai mantelilastuja
1 dl minttua
Lihaa grilliin, vaikka kanankoipia.
Sekoita kastike ja ota siitä 1/3 sivulle. Soseuta 1/3-kastikkeesta sauvasekoittimella ja marinoi sillä pari tuntia grillattavaa lihaa. Pyyhi marinadi pois ja grillaa liha.
Tarjoa 2/3 -kastikkeesta valmiin lihan kanssa Oi.
Voi kun kesä ei loppuisi ikinä.....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Miten hyvin " mätsäsi " mansikka ja broileri yhteen?
VastaaPoistaMiten hyvin " mätsäsi " mansikka ja broileri yhteen?
VastaaPoistaHyvin matsasi!
VastaaPoista