tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Huh, mikä vuosi.
Vuosi 2014 alkoi kustannussopimuksen allekirjoituksella. Jiihaa.

Ja sitä seuraavalla duunimäärällä....Tammikuussa juhlittiin Pro Gaalaa. Ihana ilta.Käytiin myös Teurastamolla herkkuja maistamassa.Helmikuussa puursin kirjan parissa. Aika monta viikonloppua. Vuoden äiti-palkinto jää tältä(kin) vuodelta saamatta, kun skidit nimittävät mamani kotia toiseksi himakseen.Tehtiin myös olutta omassa Viiskulman kotipanimossa. Tässä silloin pullotettu, yksi parhaista tuotoksistamme. Appelsiini IPA.Luntakin helmikuussa oli. Hetken.Maaliskuussa kävin työmatkalla Tanskassa. Köpiksessä kevät oli jo pitkällä.Messukeskuksessa hengattiin Gastro-messuilla duunikavereiden kera.Kuvattiin ruokaa ja fiilistä kirjaan. 


Huhtikuussa meille tuli uusi pöytä. Rakastan sitä vieläkin, minä pikku materialisti.Pyhätunturilla. Mitä pitäisi sanoa, kun skidi laskee paremmin kuin minä? Isäänsä tullut, sanon minä.Mikan eka oma olut tuli myyntiin. Guess Wheat Black Doorissa. 


 Huhtikuussa grillattiin Pakilassa kevään kunniaksi. Söin kymmenen ruokalajin päivällisen Haaga-Helian opiskelijoiden valmistamana ja tarjoilemana. Oi.


Käytiin Nellan ja Tampereen poikien kanssa Köpiksen Copenhagen Beer Celebrationissa. Maistettiin yhteensä 280 olutta, hengattiin kaupungilla ja fiilisteltiin.Vietimme jo kuudetta äitienpäivää minulle. Kesäkuussa esitin kirjaani WSOYn asiakkaille Bryggerissä. Vähän jännitti. Onneksi Alin safkat ja miettimäni oluet menivät täydellisesti yksiin. Kaikki tykkäsivät.
Lensin katsomaan Tukholman kesää kesäkuussa. Vietimme kuusivuotissynttäreitä. Sekä kavereille että sukulaisille.


Sain olutkirjani ekat vedokset. Ihanat. Hyvä Oskari!Vietimme Misun landella kylmää juhannusta.Mari tuli perheeseen ja opetti  aivan kingin avokadosalaatin ohjeen. Kesällä löysimme uuden vakipaikkamme, Birgitan Hernesaaresta.Olimme heinäkuussa landella Balatonilla kaikkien sukulaisten kera.Söimme ja söimme Unkarissa.Elokuussa kävimme koko perheen voimin Ravintolapäivässä, mm. Hanna ja Jaakon vietnamilaisessa keittiössä.


Hengattiin mamalla syöden unkarilaista omenapiirakkaa.Juhlittiin Noan synttäreitä ravintola Lungissa. Noa on kohta teini, apua. Justhan sille vaihdettiin vaippoja. Rapuilimme Misun landella lämpimässä kelissä. Syyskuussa Mikan seuraava olut Panimo Hiisin kanssa, saapui ravintoloihin.  Lakritsinjuurella maustettu belgian IPA, Licorice Suckers.Juhlin veljeni syntymäpäiviä Pariisissa. 


Kävin oopperassa Aniliinan ja Oopperan vieraana.


Harri kävi Sveitsistä asti syömässä rapuja brooklyniläiseen tapaan.


 

Syyskuussa kirja tuli julki. Ihanat julkkarijuhlat!Kattila, maman pikku soturi täytti vuosia.Tein vähän töitäkin.


Tukholmassa Nellan kanssa ravattiin Stocholms Beer Festival, kaupat ja ravintolat. Tässä yksi parhaista, Grande Papa.Syyskuun lopussa oli yksi lämmin viikonloppu. Hietaniemessä.Tero tuli käymään.Lokakuussa valittiin taas Suomen Olutmestari (Onnea Jani) ja oli toista kertaa Olutexpo.Frankfurtin Marathon ekaa kertaa. Onneksi tukena duunikaverit!Marraskuussa Halloween valtasi meidät.Syötiin ja juotiin.Brunssiteltiin. Tässä Tres Bonesissa.
Pizzaperjantai oli koko vuoden traditio perheessämme. Skideille leffa, aikuisille kiva uusi bisse ja itseduunatut pizzat.Joulukuussa tein bircher-mysliä ja rakastuin siihen.Vietimme etukäteisjoulua unkarilaisen perheeni kanssa Atrian siunaamana.Viihdyimme työkavereiden kanssa vapaalla.
Kiva vuosi. Kaikenkaikkiaan.

Tästä on hyvä siirtyä seuraavaan! Hyvää Uutta Vuotta!

3 kommenttia: