perjantai 1. marraskuuta 2013

Hui! Helppoa Halloween-ruokaa


Tänä vuonna meillä oli pre-Halloweenbileet. Munkkisaaren perheen kesken.



Ensin pelästytettiin mama, kun tulin kotiin. Andi oli noita, Mika pelottava pelle ja Atti Hämähäkkimies. Hui.

Sitten tehtiin Taran muffinsseja valmiilla, kaulittavalla sokerimassalla. Siinä ne helpot Hallowee-muffarit ovat. Huomatkaa että vasemmanpuoleinen on minun ja oikeanpuoleinen Andin tekemä. Näkyy kummalla meistä on askartelugeeni. Ei minulla.  Mutta käskystä tein kaksi(2!) kokonaista koristetta. Näkyvät kuvassa.



Illalliseksi syötiin silmälihapullia, sormia ja verta. 

Silmämunapullat tehtiin lohesta: 400 g lohta pienittynä, 1 dl korppujauhoja, 1 kananmuna, suola, pippuri ja oliivejä viipaleina. Tee lohimassa, muovaa niistä pullia, työnnä jokaiseen pullaan yksi oliiviviipale ja paista pannulla öljyssä. 

Lisäksi tarjoilimme ranskalaisia sormina ja ketsuppia verenä. Mentiin siis siitä, missä aita on matalin. 

Ja leikittiin Karkki vai kepponen?-leikkiä. Andi ja Atti koputtivat oven takana, minä avasin, he kysyivät ja minä annoin karkkia. 


Tänäkin vuonna Mika teki lyhdyn. HIENO.

Kivaa oli. Ja pelottavaa....

Ps. Viime vuoden silmämarengit ja hopeatoffeemuffinssit löytyvät TÄÄLTÄ. Samoin nam-kurpitsaohje TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti