perjantai 25. lokakuuta 2013

Vuohenjuustoa&papuja - #lihatonlokakuu


Viimeinen lihaton viikonloppu tulossa. Tiedättehän, #lihaton lokakuu.

Tässäpä ruokavinkki. Eiliseltä. Jämistä.



Vuohenjuusto&papuvuoka:

1 kesäkurpitsa, 2 pakettia luomupapuja huuhdottuna, 200 g pastaa keitettynä, 1/2 pakettia vuohenjuustoa, 1/2 punttia salviaa. Parmesanraastetta maun mukaan.

Mausteliemeen: 1/2 dl oliiviöljyä, 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienittynä, 1 rkl tomaattipyrettä, 1 tl hunajaa, rouhaus suolaa ja pippuria, vähän savustettua paprikajauhetta, 1/2 sitruunan mehu.

Sekoita mausteliemi. Voitele uunivuoka kevyelti oliiviöljyllä. Laita kaikki ainekset paitsi juustot uunivuokaan ja sekoita. Kaada mausteliemi päälle ja sekoita uudelleen. Viipaloi vuohenjuusto päälle ja laita uuniin 180 asteeseen. Anna kypsyä noin 20 minuuttia. Raasta parmesania päälle, jos haluat. Anna olla uunissa vielä noin 5 minuuttia.

"Ei tarvii olla lihaa, että olisi hyvää!"



2 kommenttia:

  1. Nami, kuullostaa maukkaalta ja ruokaisalta. :)

    VastaaPoista
  2. Yllätti itsenikin maullaan. Nam.

    VastaaPoista