perjantai 17. elokuuta 2012

Nopeenopee pasta ja hitaita kuvia RööperiFestistä!


Kun juoksee ympäri kaupunkia Art Goes Kapakassa ja RööperiFestissä, niin kun tulee kotiin ja lapset kiljuvat pastaa, niin pastan täytyy olla nopeaa ja hyvää.


Tämä on:
1/2 pakettia pastaa, 1/2 prk luomu-tomaattikastiketta, 1 tl palmusokeria, vähän tomaattipyrettä, 2-5 rkl raastettua parmesania, suolaa ja pippuria. Päälle rucolaa ja lisää parmesania.

Keitä vedenkeittimellä vesi kiehuvaksi ja laita kattilaan (näin vesi kiehuu PALJON aikaisemmin). Laita skideille pari minitomaattia pikkukulhoihin alkuruuaksi. Heitä pastat kattilaan ja keitä se 12 minuuttia. Sekoita tomaattikastikkeeseen muut aineet. Valuta pasta, laita se taikaisin kattilaan ja heitä tomaattikastike joukkoon. Kääntele hetki ja tarjoa.

Otin aikaa, 15 minuuttia. Aika hyvä pastaruualle.

Ja näin voi fiilistellä Rööperifestin valokuvia:





Oli luomuruokaa, hattu-korkkarikävelijöitä, Punavuoren kutomiskerhoa, kiinalaista safkaa, herkkuja, kirpparia, esityksiä ja hengausta.

Punavuori. On jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti