lauantai 11. elokuuta 2012

Edustusta, muotia ja asiaan sopiva ARVONTA!
Olin duunin puolesta hengaamassa muodin ja oluen yhteistilaisuudessa. Kivaa. Rakastan muotia ja rakastan olutta.


Syy hengaukseen oli se, että  Mattolaiturilla julkaistiin suunnittelijakaksikko Tiia Vanhatapion ja Miika Saksin uuden suunnittelutoimiston Mixed Breedin yhteistyö Copenhagen-oluen kanssa. Paikalla oli muotihengausta, toimittajia, (onneksi) kesäistä terassisäätä ja kylmää olutta.

(Kuvasta huomatkaa Mariaanan hauska kierrätys-laukku Portugalista.)

Oli ruokaakin.


Oli hodareita.
Ja todella hyvää pizzaa.Melonia ja parmankinkkua. Aina hyvä.
Ja tyylikkäästi mustavalkoiseen pukeutuneita kollegoja. Minullahan oli sitten reikäset farkut ja villatakki. Eli ei kuvaa minusta.

Ja sitten se ARVONTA:

Tämän juuri julkaistun yhteistyön iloksi sain arpoa kiinnostuneiden kesken kolme Vanhatapio&Saksin toimiston suunnittelemaa ranneketta, jossa yhdistyy Copenhagen-oluen tunnus ja kaksikon life-stylebrändin VXS-tunnus.


Kyseisessä rannehelyssä naru on musta ja tunnukset hopeanvärisiä. Metalliseoksesta en tiedä, mutta minulla ei ole allergisoinut.

Kerro kommenttiboxiin joku lempivaatesuunnittelijasi TI 14.8. mennessä, niin osallistut arvontaan.

Nyt jatkan tyyliviikonloppuani Flowlla. Puss kaikille tutuille siellä!3 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti Hanna Sarénin vaatteista yms designista. Tiia Vanhatapio on toki myös pitkäaikainen suosikkini.

    VastaaPoista
  2. Minun kestosuosikkejani ovat Paola Suhonen sekä Globe Hopen vaatesuunnittelu; en tiedä missäköhän määrin on Seija Lukkalan designia.

    VastaaPoista
  3. Hmm, vaikea nimetä jotain lempisuunnittelijaa, enkä tiedä onko tämä nyt välttämättä sellainen, mutta Vivienne Westwoodin vaatteet ainakin jäävät mieleen. Eri asia sitten onkin, että onko lempisuunnittelija sama kuin se jonka vaatteita mielellään käyttäisi..

    VastaaPoista