tiistai 28. helmikuuta 2012

Synttärit Riksussa ja unkarilaiset kinkkusarvet!


Viikonloppuna juhlistettiin Andin serkkupoikaa Riksussa. Onnea Onnea!

Ruokaa oli ja paljon. Jee.

Mama teki unkailaisia kinkkusarvia, joita pienenä meillä aina oli kun oli juhlat. Ja siis edelleen niitä aina on, kun on juhlat. Ihan parhaita.



Unkarilaiset juustosarvet

Taikina: 150 g jauhoja(noin 1,5 dl), 100 g voita, 2 keitettyä ja muussattua perunaa, suolaa. Voiteluun kananmunaa ja juustoraastetta.

Sekoita taikinan ainekset ja kauli taikina levyksi. Ota juomalasi, kasta se jauhoon ja ota taikinasta pyörylöitä.

Kinkkutäyte: 400 g kinkkua, 2 kovaksi keitettyä kananmunaa, 50 g voita, vähän sinappia, lusikallinen maitorahkaa, mustapippuria.

Jauha lihamyllyssä kinkku ja kananmunat, sekoita muut ainekset täytteeseen.

Laita jokaisen pyörylän keskelle lusikallinen täytettä ja kääräise sarveksi. Voitele kananmunalla, laita vähän juustoraastetta päälle. Paista 220- asteessa noin 8-10 minuuttia.

VINKKI: Pelkkä kinkkutäyte on ihanaa leivän päällä!




Nora oli tietysti leiponut MAAILMAN PARASTA PULLAA.

Mä söin. Aika paljon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti