keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vaahtopusut


Unkariksi marengit ovat "vaahtopusuja". Rakastan marenkia, nyt ja lapsena. Se ei vaan yleensä suostu onnistumaan minulla.

NYT onnistui!

2 munanvalkuaista, 1,2 dl sokeria

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, niin kovaksi, että vaahto pysyy kulhossa, vaikka käännät sen ylösalaisin. Lisää sokeria vatkatessa. Paista 120 asteen lämmössä noin tunti 20 minuuttia, kunnes marengit ovat kuivia ja kevyitä.

Nam. Niihin voi laittaa kinuskia väliin ja puraista oiken kunnolla. Namnam.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Olen linkittänyt kuvan kera tähän sinun ihanaan vaahtopusuohjeeseesi, millä olen ensimmäistä kertaa saanut marengit onnistumaan :) Ilmoitathan jos et halua kuvaasi näin lainattavan niin poistan sen heti.

    Tässä sivu mihin olen kuvasi linkannut: http://www.gurmee.net/2012/02/12/viikon-parhaat/

    t.Hanna / gurmee.net

    VastaaPoista