maanantai 19. joulukuuta 2011

Proteiinileipä. Tykkäänkö?

Sain Katrilta kokeiluun Fasun Real-proteiinileipää. Siis ei karppajaleipää vaan proteiinileipää. Tosin karppaajillehan tämäkin on tarkoitettu. Vähän jännitti kun kokeilin. Itse kun en karppaaja missään tapauksessa ole.


Leivässä on valmistajan mukaan kaksi kertaa enemmän proteiinia kuin rahkassa. Lisäproteiinit on haettu kananmunan valkuaisesta, herneistä ja siemenistä.

No tykkäsinkö? Joo. Leivän väri on kuin joululimpun ja rakenne vähän samantyyppinen, sitkeähkö. Paahtaessa rakenne tulee lähemmäs normaalia paahtoleipää. Maku on kivan maukas ja siemenet tuntuu haukatessa. Liian vähän suolaa leivässä on, mutta minähän olen suolan suurkuluttaja. Voin kanssa hyvää. Paketti menikin viikonlopun aikana. Lisäpiste on että Atti 1 v rakasti leipää ja pölli maman lautaselta itselleen lisää, kun oma pala loppu.

Ostaisinko? Maun takia joo. Kaikki siemeniä sisältävät leivät on hyviä ja tämä oli oivan makuinen ja viipaloitu juuri sopivan ohuiksi siivuiksi. 

Ostaisinko proteiinilisän takia? Empä ostaisi. Minulle leipä on leipää, jonka ei tarvitse olla mitenkään karppaajaystävällistä tai proteiinipitoista.  Rakastan leipää. Kaikkea hyvää leipää.

Joka tapauksessa, hyvää, varsinkin aamiaiseksi. Kyllä taidan tykätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti