sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Happy weekend ja jouluinen riisisuklaa!




Kiva viikonloppu. Myyjäiset We got Beeffissä.


Pieniä kojuja, itse tehtyjä koruna. Kivoja. Miten ihmisillä riittää hienomotoriikka, en tajua....

Kahvilla ja silittämässä porontaljaa Finnish Design Shopissa.

- Andi, meillä on samanlainen porontalja kotona.
- Mama, täällä on parempi silittää!


Ihana näyteikkuna.

Melkein paistoi aurinko.



Ja viikonloppuna tehtiin riisisuklaata, joulumoodilla.


200 g maitosuklaata (voi käyttää tummaakin), noin 3-4 dl riisimuroja, 1/2  tl kanelia.

Sulata suklaa. Sekoita joukkoon varovasti kaneli. Sekoita joukkoon riisimurot. Jaa pikkuvuokiin. Anna jähmettyä ainakin tunnin kylmässä.

Nyt vielä lasi glögiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti