torstai 5. heinäkuuta 2018
4 raaka-aineen lihatomaattikastike
Sain testiin HK:n uusia raakamakkaroita ja ajattelin tehdä niistä ruokaa vähän eri tavalla. Käytin raakamakkaroita kuin jauhelihaa, pusertamalla maukkaan sisuksen ulos. Oioi, suosittelen.
Helppo tomaattimakkarakastike
4 raakamakkaraa, 1 prk (noin 2 dl) tomaattimurskaa, suola ja mustapippuri
Puserra raakamakkaramassa pois suolesta ja paista pannulla kuin jauheliha. Lisää tomaattimurska, hauduta, maista ja mausta suolalla sekä runsaalla mustapippurilla. Tarjoa pastan/riisin/kasvisten kera tai dippaile leipää soosiin, niin meidän skidit tätä rakastavat.
Nam.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuoremakkarasta voi puristella myös pieniä makkarapaloja, niin kuin siskonmakkarasta tehdään. Jää ehkä enemmän suutuntumaa eikä ole mössö.
VastaaPoista