maanantai 18. syyskuuta 2017
Parasta sienikaudessa - sieni&parmesanvoi
Rakastan helppoja tahnoja ja erilaisia maustevoita, joilla voi helposti muuttaa hieman ruuan makua.
Tässä yksi uusista suosikeistani, joka sopii juuri nyt. Sieni&parmesanvoi. Oijoi.
Sieni&parmesanvoi
1 dl kantarelleja tai muita metsäsieniä, 1 dl voita, 1/2 dl parmesania oikein hienoksi raastettuna, mustapippuria, salviaa.
Puhdista ja pilko pieneksi sienet ja paista ne pienessä määrässä voita. Jäähdytä. Sekoita loppuun voihin, sekoita voihin parmesanraaste ja mausta runsaalla mustapippurilla. Laita viileään hetkeksi. Salvia sopii tähän myös.
Voi sopii karjalanpiirakan päälle, pihvin tai muun lihan kanssa, uunijuuresten mausteena, hyvän leivän kanssa tai piirakkaan.
Viimeksi tarjosin tätä kansainvälisille vieraille karjanpiirakan kanssa (munavoin sijaan)radio-ohjelma Kippiksessä. He tykkäsivät, kuuntele vaikka!
Tunnisteet:
kasvisruoka,
kippis,
radiohelsinki,
ruoka,
sesongit,
sienet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
oi oi, kylläpäs ne kuulostavat hyviltä!
VastaaPoistatai siis se. Se sieniparmesan voi!
PoistaNo se on niin hyvää, että voi lusikalla syödä suoraan... ;)
Poista