maanantai 13. helmikuuta 2017

Kyllä opiskelijat osaa juhlia - Pore Gaala

Kauas on tultu siitä kun opiskelijajuhlat tarkoittivat taskulämmintä kaljaa ja sipsejä. Nykyään nuoret ovat huomattavasti fiksumpia kuin minun aikanani (ai kauhea, kun tuon kirjoittaminen saa tuntemaan itseni vanhaksi).

Olen saanut kunnian vierailla Haaga-Helian restonomiopiskelijoiden yhdistyksen, Pore Ry:n vuosijuhlassa jo muutaman vuoden(viime vuonnakin). Viimeistään siellä näkyy, miten nykyään voi juhlia tyylillä.

Tänä vuonna juhlittiin Suomenlinnassa, Tenalji von Fersenissä. (Olen siellä niin monta vuotta ollut itse tarjoilemassa juhlissa...) 

Juhlat olivat hyvä esimerkki nykyajasta - kaikki oli viimeisen päälle järjestetty jopa lauttamatkaa ja Suomenlinnan reittiä myöten. Ruuan hoiti erinomaisesti Olo Catering. Juomina viinejä ja oluttakin. Ja Jägermeisteriä.Skumppalasit kilisivät ja ihmiset olivat kaikki pukeutuneet parhaimpiinsa. Silti tunnelma ei ollut jähmeä, vaan rento ja puheen pulputus täytti salin. Juhlassa jaettiin useita palkintoja, sekä vakava- että leikkimielisempiäkin.

Oma suosikkini on joka vuonna snapsilaulukilpailu, jonka tänäkin vuonna voitti väärä joukkue(hih, koska se ei ollut meidän).

Tänä vuonna puhuin juhlassa myös itse, oluesta, juomakulttuurista ja juustoista. Lempipuheenaihe :)

Olipa kivaa. Kyllä opiskelijat osaavat juhlia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti