maanantai 11. huhtikuuta 2016
Niin Monta Olutta - kirja-arvonta!
Oma Niin Monta Olutta-oluen arviointikirja on ollut ulkona jo pari viikkoa. Olin NIIN onnellinen, kun huomasin että Delifox-ravintolat olivat ostanneet kirjaa jokaiseen olutravintolaan selauskappaleeksi. Kiitos luottamuksesta!
Tästä ilosta ajattelin arpoa yhden kappaleen kirjaa myös täällä.
Joten laita sähköposti-osoite ja lempioluesi merkki kommentteihin. Kirja arvotaan torstaina 14.4. klo 22.
Ps. Kandee käydä nopeasti Black Doorissa, siellä on nyt törkeen hyvä olut hanassa, Stockholm Brewing Con Hallon Sour Ale. Oi.
Tunnisteet:
niinmontaolutta,
olut,
olutkirja,
ravintolat,
ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Lempiolueni on Chimay Trappist.
VastaaPoistas.kansakoski(at)luukku.com
Tykkään lagereista, vaikka Keisari.
VastaaPoistakarhuoja@gmail.com
Brasserie Rochefort ja kymppi. aleksi.haapavaara@gmail.com
VastaaPoistaBecks on hyvää, Lime versio varsinkin :p lamerinquecit@gmail.com
VastaaPoistaFuller's London Pride maistuu aina! jolielaide00(at)gmail.com
VastaaPoistaChimay Trappist olut ovat kyllä loistavia.
VastaaPoistasirkku.eskolin@elisanet.fi
Killkenny on suosikkini.
VastaaPoistaklaara49@luukku.com
Tällä hetkellä parhaiten maistuu Modernist Breweryn Savant-saison kalle.hirvikoski@gmail.com
VastaaPoistaKamalan vaikee kysymys. Lempiolut vaihtelee seuran, ruoan, sään ja mielentilan mukaan :) Tällä hetkellä saisonit ja happamat on suosikkeja, ja niistä juuri nyt Mikkellerin Spontan - sarja ja sieltä erityisesti Spontanbeetroot. rajasalo(a)gmail.com
VastaaPoistaPrairie Artisan Ales on viimeaikoina ihastuttanut. vorlo(at)netti.fi
VastaaPoistasusipuro(at)gmail dot com
VastaaPoistapysyy sanojensa takana ja nimeää Jever Pilsin
Becks ! tiiakemppi(at)hotmail.com
VastaaPoistaPyynikin Panimon porter
VastaaPoistasannamaria77 at gmail.com
Orval Trappist Ale
VastaaPoistata dot makela ät google dot com
Brooklyn Lager ja ninavuolio@windowslive.com
VastaaPoistaBrooklyn Lager ja ninavuolio@windowslive.com
VastaaPoistaBronx (Brewery) American Pale Ale
VastaaPoistajamo666@jippii.fi
Oman tuotannon Black Rye Ipa mutta jos muillekin annetaan mahdollisuus maistamiseen niin sanotaanko Roguen Hazelnut Brown Nectar
VastaaPoistatimox piste oksanen at gmail piste com
Weihenstephaner Hefe Weissbier. En osaa kalenteria ja kellonaikaa niin vastasin vielä :) tomppe77 at hotmail.com
VastaaPoista