sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lehtikaali ja pasta - täysosuma


En ole yleensä pastasta kovin innoissani, mutta nyt olen löytänyt pastaruuan. jota rakastan. Se löytyi Jotain Maukasta-blogin Mari Moilasen toisesta keittokirjasta, Sitä Parempi Soppa 2.

Nyt on kuulkaas hyvä pasta.




Pasta, jossa on lehtikaalia, pekonia, päärynää, sinihomejuustoa ja pekaanipähkinää. (Tosin ,jos haluaa kasvisversion, pekonin voi jättää pois, pasta on tosi hyvä ilmankin. Ja pähkinäallergikot voi käyttää siemeniä tuomaan purutuntumaa pähkinöiden sijasta.) Tarkkaa ohjetta en taaskaan kerro, vaan kannattaa hankkia kirja ja katsoa se sieltä.




Sitä Parempi Soppa 2 on herkullinen ja inspiraatioksi selailtava keittokirja.  Ensimmäinen osa, Sitä ParempiSoppa, sisälsi raaka-aineiden osalta talvikuukausien ruokia ja sesonki-aineita, tämä sarjan kakkososa tuo esiin kevään ja kesän maut. Joten kirjasta löytyy nyt niin muodikkaat villiyrtit ja raakaruoka kuin myös kesäiset salaatit ja grilliruoka. Myös makeita herkkuja tässä kirjassa on enemmän kuin ensimmäisessä.

Ihanan herkullinen, kandee ostaa! (Ja hanki ihmeessä myös ensimmäinen osa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti