tiistai 4. elokuuta 2015

Uusi lempikakku - marja&sitruuna&marenkikakku


Meillä on aina tehty kotona marenkia, koska moniin unkarilaisiin leivonnaisiin tulee vain kananmunankeltuaista, joten valkuainen on vatkattu usein makeiksi marenkisuukoiksi. (klik)

Nyt olen vihdoin tajunnut marengin kauneuden myös kakuissa. Uusin suosikkini on marja&sitruuna&marenkikakku. Oi.




Resepti ja pari vinkkiä kesän sadon käytöstä leivonnassa löytyy Helsingin Uutisista. (Klik) Tätä kakkua tarjottiin jo kesäkuussa kun Espoon Lehtiset kävivät kylässä ja söimme koko kakun heti.

Ps. Keltuaisista voi tehdä vaikka näitä ihanan mureita keksejä. (klik)

2 kommenttia:

  1. Saako tuota Lemon curdia jostain valmiina, vai pitääkö se keitellä itse? Tää nimittäin voisi olla yksi meidän synttärikakuista lauantaina :) -Auri

    VastaaPoista
  2. Lemon Curdia saa ainakin S-marketeista ja K-supermarketeista!

    VastaaPoista