lauantai 22. elokuuta 2015

Omia skidejä, safkaa ja Safkaa Skideille-kirjaa!


Ihanaa kun kirjajulkkarit ovat kirjansa näköiset. Näin oli, kun kävin Hanna Gullichsenin Safkaa Skideille - kirjan julkkareissa. Skidit olivat pääasia. Hyvä niin.

Omistanikin tuli niin hyviä kuvia. Kerrankin. (Ei nuo omalle mamalleen ikinä suostu poseemaamaan näin.)Paikalla oli kasvomaalausta, ongintaa, pöytäliinaan piirtelyä ja kaikkea hauskaa!Ruoka oli parasta; pizzaa, Taran vihermehuja, ja aivan mahtava kakun virkaa toimittava iso juustokiekko.
Mika söi kaikki comte-keksit, skidit pizzat ja minä vihermehut. Hyviä vieraita oltiin.
k


Itse kirja on mutkaton ja hyvällä tavalla yksinkertainen.Pari resepteistä on minulle vähän liian "suomalaisia"itse unkarilaista ruokaa syöneenä (nakkikastike, ikiyök), mutta monet resepteistä, kuten kalakeitto (jota en vaan osaa valmistaa muuten kuin unkarilaisittain), pinaattiletut ja sitruunapasta tulevat käyttöön meidänkin keittiössä. Makeista resepteistä olen onnellinen erikoisesti toscakakusta, jonka reseptiä aina etsin, kun sitä tekee mieli. Nyt tiedän, mistä sen löydän.

Meillä skidit joutuvat/saavat usein olla osana kokkauksessa, ja olen aina pro kaikkea, mikä houkuttelee lapsia ruuanlaitoin pariin. Tämä kiva kirja on juuri sitä.

Kiitos Hanna kutsusta ja kirjasta!

Kirjan saa hankittua TÄÄLTÄ. Katso loput kuvat julkkareista täältä ja täältä.

Kaikki kuvat No Tofu Publishing / Doris Salutskij

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti