maanantai 12. toukokuuta 2014

Arkiruokaa


Tänään lähtee GI-dieetti, osa kaksi. Tästähän siinä on kyse (klik).  Kuukauden verran mennään.

Ensimmäinen safka onkin tässä.






Pepperoni-tomaatti&brokkoli

1 sipuli pilkottuna, öljyä, 200 g pepperonia pienittynä,, 1 prk Arlan paprika-chili créme fraichea, 2 rkl tomaattipyrettä, suolaa, pippuria. Freesaa sipuli, sitten pepperoni, lopuksi heitä mukaan muut aineet. Mausta.

Brokkolia nälän mukaan. Keitä/höyrytä brokkoli. Tarjoa yhdessä kastike ja brokkoli. 

Ps. Ei GI-läisille toimii myös pastan kanssa. 

Créme Fraichen piffasi Arla. 

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköistä! :) Mullakin on samansuuntainen ruokavalio meneillään, joten tällainen inspiraatio on aina paikallaan. Taidanpa laittaa nämä aineet ostoslistalle. Mies saa maistaa samaa pastan kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tein näitä paljon edellisen GIn aikanakin. Raastettu, pannussa freesattu kesäkurpitsa toimii myös pastan sijaan!

    VastaaPoista