lauantai 14. syyskuuta 2013

Vuohenjuustoa ja fiiniä viiniä


Vaikka rakastan olutta, rakastan myös viiniä.  Siksipä vaihteen vuoksi resepti, joka saa viinin laulamaan. 



Paneroitua vuohenjuustoa ja omena&puolukkachuthey pistaasipähkinöillä

Paketti kuorellista vuohenjuustoa (noin 250 g),   paneeraukseen jauhoja, kananmunaa ja korppujauhoja, oliiviöljyä paistamiseen.  Leikkaa vuohenjuusto noin 1,5-2 cm viipaleiksi. Pyöräytä jauhossa, kananmunassa ja lopuksi korppujauhossa. Paista oliiviöljyssä pinta rapeaksi, varo ettei sisältä tule pihalle.

Omena&puolukkachutney

Omena kuutioituna, kourallinen puolukoita, 1 rkl hunajaa, ripaus mustapippuria. Sekoita pienessä kasarissa ja lämmitä hetken. Tarjoile paneroidun vuohenjuuston kanssa. Koristeeksi voi rouhia vähän pistaasipähkinöitä.

Juomaksi Jacob´s Creekin Earth.Vine.Grape Organic Chardonnay -luomuhanaviini. Helpostijuotava, hedelmäisen raikas mutta häivähdyksen makea. Toimii paneroidun vuohenjuuston kanssa. Kyllä.

Tämä viini myös sponssasi tämän kirjoituksen.Kiitos siitä, minulla oli kivaa, toivottavasti viinillä myös!




2 kommenttia:

  1. Kiitos!Unkarista peräisin tämä "terveellinen"tapa syödä juustoa....

    VastaaPoista