Vaikka rakastan olutta, rakastan myös viiniä. Siksipä vaihteen vuoksi resepti, joka saa viinin laulamaan.
Paneroitua vuohenjuustoa ja omena&puolukkachuthey pistaasipähkinöillä
Paketti kuorellista vuohenjuustoa (noin 250 g), paneeraukseen jauhoja, kananmunaa ja korppujauhoja, oliiviöljyä paistamiseen. Leikkaa vuohenjuusto noin 1,5-2 cm viipaleiksi. Pyöräytä jauhossa, kananmunassa ja lopuksi korppujauhossa. Paista oliiviöljyssä pinta rapeaksi, varo ettei sisältä tule pihalle.
Omena&puolukkachutney
Omena kuutioituna, kourallinen puolukoita, 1 rkl hunajaa, ripaus mustapippuria. Sekoita pienessä kasarissa ja lämmitä hetken. Tarjoile paneroidun vuohenjuuston kanssa. Koristeeksi voi rouhia vähän pistaasipähkinöitä.
Juomaksi Jacob´s Creekin Earth.Vine.Grape Organic Chardonnay -luomuhanaviini. Helpostijuotava, hedelmäisen raikas mutta häivähdyksen makea. Toimii paneroidun vuohenjuuston kanssa. Kyllä.
Tämä viini myös sponssasi tämän kirjoituksen.Kiitos siitä, minulla oli kivaa, toivottavasti viinillä myös!
Onpas erinomaista!
VastaaPoistaKiitos!Unkarista peräisin tämä "terveellinen"tapa syödä juustoa....
VastaaPoista