tiistai 10. syyskuuta 2013

Angry Birds kakku toivottu!


Rakas maman asfalttisoturi Atti täytti eilen JO kolme vuotta. Isot juhlat on sitten myöhemmin, nyt juhlittiin Munkkisaaren perheen kesken. Syntymäpäiväsankari toivoi Angry Birds kakkua.

APUA.

Mentiin taas siitä mistä aita on matalin.Kukaan meistä ei ole kermakakkujen päälle ja minä olen ainoa joka pitää marsipaanista.

Siksi kakku on toteutettu hyvin simppelisti. Joka synttäreiden lempimuffinssipohja, joka paistettu irtopohjavuoassa (resepti ja edellinen helppo Barbie-kakku löytyy TÄÄLTÄ). Annetaan jäähtyä ja halkaistaan kahtia. Väliin mansikkahilloa (syntymäpäiväsankarin lempihillo). Päälle samaa hilloa "liimaksi", sitten ladotaan mansikkaviipaleita. Lopuksi Angry Birdsin kuva käteen, irtokarkeista ja mustikoista silmät sekä pyrstö, suu jättivaahtokarkista leikattu. VALMIS. (jossain blogissa näin kuvan samankailtaisesti koristellusta kakusta, mutta en valitettavasti muista missä. Joten olen lainannut koristeluidean jostain. Kiitos sinne.)

Onnistui. Lapset tunnistivat vihaisen linnun ja kaikille maistui. 

Boldog szülinapot mama drágája!

6 kommenttia:

 1. Vähänkö mahtava toteutus! Itseltä myös samanlainen tilattu, saa nähdä mikä on lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyllä helppo. Ja tarpeeksi ei-kermainen noin pienen ihmisen makuun. Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Pitänee tehdä ihan huvin vuoksi joskus :) Näyttää niin hauskalle. Ku meidän skidien synttärit meni jo tältä vuodelta. Onnet pikku-Attilalle muuten! -Auri

  VastaaPoista
 4. Hieno versio, arvostan sitä, että päälliset näyttävät ruualta eikä lisäaineilta!

  VastaaPoista
 5. Tätä tässä vähän yritettiin= vaikka kakku ei todellakaan ole terveellinen(voi ja sokerit jne) mutta mansikkavuori kakun päällä luo pientä hyvää omatuntoa...

  VastaaPoista