Vielä ehtii grillata. Ja syödä.
Me tehtiin Munkkisaaren takapihagrillissä tällä kertaa grillattua halloumia, saldee ja mansikka-olutvinegretteä.
Koko hommaan tulee 2 punttia salaattia (mielellään kahta erilaista) ja paketti halloumi.
Pese ja
revi salaatti ja jaa se lautasille. Viipaloi halloumijuusto noin sentin paksuisiksi kiekoiksi ja grillaa ne grillillä. Asettele juusto lautasille salaatin päälle.
Mansikkavinegretteen tarvitsee ison kasan mansikoita, 1 dl vaaleaa olutta, 2 rkl
palmusokeria, 1 rkl balsamicoa, 2 rkl oliiviöljyä, suolaa
ja pippuria. Sitten vaan sekoitat ainekset ja annat maustua jääkaapissa muutaman tunnin
ajan. Pirskottele salaatin
päälle.
Hyvää. Suolaista, makeaa ja hapanta.
Sitten me syötiin kanaa maapähkinäkastikkeella jota Nella rakastaa (sen ohje on täällä)
Oluena oma lempiklassikkoni Brooklyn American Ale. Ja jälkkärijuustojen kanssa Brooklyn Monster Ale, olut joka on saanut nimensä Brooklynin panimon edesmenneen panimokissan, Monsterin, mukaan. Miau.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti