perjantai 15. helmikuuta 2013

Bissen viereen unkarilaisittain


Tämä resepti on Unkarissa peruskamaa, kun juodaan olutta. Ja voi sitä muutenkin tehdä.



Piparjuurtahnalla täytetyt kinkkurullat

1/2 ptk keittokinkkua (ei ohuen ohutta), 1/2 prk rahkaa, noin 2-3 rkl piparjuuritahnaa (saa kaupasta valmiina, suolaa ja mustapippuria.

Sekoita tahna piparjuuresta ja rahkasta. Mausta suolalla. Jätä kylmään tasaantumaan noin tunniksi. Sitten laitat vain jokaisen keittokinkkuviipaleen keskelle pitkittäin tahnaa, siivu rullalle ja vähän mustapippuria päälle. Kylmä olut käteen.

Aiettä.

1 kommentti:

  1. Hitsiläinen, näitä täytyy kokeilla! Voin hyvin kuvitella, että menee yks jos toinenkin oluen kanssa. ;-)

    VastaaPoista