Shampanja-aamiainen tiistai-aamuna Chez Dominiquessa. Mikäs tähän on syynä?
Hauskaa kesäksi: Hans Välimäen Chez Dominique muuttuu suomalaiseksi kesäravintolaksi, jota koristaa kahden suunnittelija-legendan, Eero Aarnion ja Oiva Toikan erilaiset teokset. Ruokalista on suunnittelijoiden inspiroima, suomalaisia makuja pikku väännöllä, mukana vahvasti suomalainen olut, Karhu.
Juttelin hetken (lue huokailin legendan edessä) Oika Toikan kanssa, jonka yksi lempiruuista on kaalipiirakka. Varsinkin nyt varhaiskaali-aikana. Joka lauantai on kuulemma kaalipiirakkaa. Lempijuoma on maito. Kylmänä. Mutta olutkin maistuu. Tämä lämmitti sydäntä.
Sai syödä ja kuunnella vanhoja herroja (ja Hansia).
Ihana esillelaitto; sisällä ohuen ohutta hapankorppua ja tartaria. Aamiaisella oli myös muutakin; parasta oli vastapuristettu kirkkaanvihreä GrannySmith-omenamehu. Oih.
Oiva Toikan lasitaidetta - hups, melkein pudotin...
Eero Aarnion Poni ja Puu. Ja vähän shampanjaa.
Baarista saa Toikan lempidrinkkiä, GinTonicia sekä Aarnion suosikkia, Bellinia. Lasiset pikku-lintuset ovat piiloutuneet baariin, löydätkö heidät?
Niinkuin taideteokset yleensä, tämäkin on signeerattu.
Menu on voimassa Jussin jälkeisestä viikosta syyskuun alkuun. Nyt vaan inspiroitumaan, hushus!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti