sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Andin neljännet syntymäpäiväjuhlat!



Taas on vuosi mennyt. Sankat kaveri- ja sukulaisjoukot juhlivat Andin syntymäpäivää. Lapsille oli jädekiskaa ja ongintaa, aikuisille espressoa, lattea ja juttelua.






Pöytä notkui. Kakkuna kälyni Noran paras pullakranssi koristettuna vaahtokarkeilla ja mansikoilla. Me ei olla kakkuihmisiä.

Sitten oli  minun mamani tekemiä juustotankoja ja kinkkusarvia, Mikan hapankorppurullia, kaupan keksejä (niitä pitää olla), popcornia, viinirypäleitä (terveellistä), kaurakeksejä (klassikko täältä), Taran reseptillä leivottuja muffareita (löytyy täältä) ja suklaaneliöitä:

Suklaaneliöt

100 g voita, 2 kananmunaa, 1 dl sokeria, 2 dl palmusokeria, 2 1/2 vehnäjauhoja
4 rkl vaaleaa kaakaojauhetta(joku Nesqvik), 1 rkl tummaa kaakaojauhetta, 2 tl leivinjauhetta , 1o0 g taloussuklaata, 50 g valkosuklaata koristeluun

Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää voi ohuena norona. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seos taikinaan käännellen hellästi. Laita seos leivinpaperilliseen irtopohjavuokaan. Paloittele suklaa pieniksi paloksi ja painele ne taikinaan. Paista 150-asteessa noin 30 minuutin ajan. Sulata valkosuklaa. Koristele jäähtynyt kakku vetelemällä viivoja valkosulaasta lusikalla kakun päälle. Leikkaa pieniksi neliöiksi ja tarjoa kahvin kera.
 
Melkein kaikki meni. Loput pakkasin veljelleni mukaan.
 
 
 
 
 
 
Suuren juhlan mekko päivänsankarilla oli Kööpenhaminasta. (Maman mielestä ihana).
 
 
 



Päivänsankari oli onnellinen. Vieraita oli paljon ja lahjat olivat ihania.

Kiitos tarhakaverit ja niiden vanhemmat. Kiitos kanta-Hämeen-, Espoon, Munkkivuoren- ja Käpylän Lehtiset. Kiitos Pakilan hetkellisesti lapsettomat, ja Töölön kaverit.






Hei hei kaikki! puss.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti