lauantai 12. marraskuuta 2011

Juuston- ja muita jämiä jääkaapissa - What shall we do...


Juuston jämiä jääkaapissa....päiväykset lähestyy.....


Onko kaurahiutaleita? On. Jee!


Kauraleipäset: 3 dl kaurahiutaleita, 2 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, ripaus suolaa, 2 dl mitä tahansa juustoa raastettuna, 2 1/2 dl maitoa/piimää/jugurttia/vettä/kermaa, 1% dl voisulaa/öljyä, (kaikki jämä-tuorejuustot, perunasoseet jne.)

Sekoita kuivat aineet, lisää juustoraaste, neste ja voi, ja mahdolliset muut aineet. Sekoita nopeasti taikinaksi. Nostele lusikan avulla leivinpaperille pieniä kekoja. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.


Nauti lämpimänä voin ja kurkkujen kanssa keiton lisukkeeksi tai iltapalaksi. Meillä seurana on aina tomaatti-vuohenjuustokeitto.

Ja jämät on kadonneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti