Töissä keskiviikkona.
Kaupunkipalaveriin menossa.
Lohipastramia ravintola Careliassa.
Lohipastrami
400 g lohifileetä (ruodoton ja nahaton keskipala)Merisuolaa
Pippurisekoitusta (valko-, viher-, musta- ja rosepippuria)
Mausta kala merisuolalla ja anna sen graavautua jääkaapissa noin 1,5-2 tuntia. Leikkaa lohipala ruotoviivan suuntaisesti neljään osaan. Paahda lohipaloihin väri kuivalla paistinpannulla. Mausta lohipalat pippuri- ja maustesekoituksella. Kääri jokainen lohipala omaan tuorekelmupakettiin pyörittäen kelmua molemmista päistä eri suuntiin, kunnes lohipaloista tulee tiukkoja makkaroita. Laita lohet tunniksi jääkaappiin. Leikkaa terävällä veitsellä lohimakkaroista sopivia paloja. Poista paloista kelmut vasta leikkaamisen jälkeen. Tarjoa suupaloina. Tarjoa olutta kanssa.
Leipäkuorrutettua porsaanniskaa. Linssi-tattimuhennosta. Olutta.
Kiva duunipäivä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti