sunnuntai 7. elokuuta 2011

Syksyn merkit

Kaksi syksyn merkkiä.

Huomenna ensimmäinen työpäivä loman jälkeen.

Tänään ensimmäista kertaa tänä vuonna kanttarelleja illalliseksi.


Kanttarellipasta

200 g kantarelleja perattuna ja pilkottuna
2 sipulia pilkottuna
Voita
2 dl ruokakermaa, vaikka Valion 3 Juustoa
Suolaa ja mustapippuria
Pastaa ruokahalun mukaan
Rucolaa
Parmesania

´Kuullota kanttarellit voissa pannulla. Lisää kerma. Anna hautua kokoon keskilämmöllä noin 10 minuuttia, jos haluat sakean kastikkeen. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta ja valuta se. Sekoita pastan joukkoon kastike. Tarjoa parmesanin ja rucolan kera. Juomaksi vaalea lager-olut tai kevyt valkoviini.

Hyvä ruoka, parempi duuniinmeno-mieli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti