Superhelppo ja hyvä viikonloppuaamiainen Teresa Välimäen inspiroimana.
Aamiaispelti
- 4 kanamunaa
- 1 pkt pekonia
- Nippu vihreää parsaa
- 1 dl parmesania raasteena
- 1/2 dl korppujauhoa
- 200 g herkkusieniä
- Paprikajauhetta
- Öljyä
- Suolaa ja mustapippuria
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese parsat juoksevan veden alla ja taivuta niitä yksi kerrallaan että napsahtavat varresta poikki. Käytä vaan ne päät jossa nuppu. Sekoita parmesanraaste ja korppujauhot. Pese ja leikkaa herkkusienet.
Laita uunipellille leivinpaperi ja leikatut herkkusienet ja parsat pellille. Penslaa sienet oljyllä ja sirottele päälle suolaa ja paprikajauhetta. Sirottele parsojen päälle parmesansekoitusta.
Muotoile pellille kahdesta pekonisiivusta aina "kuppi". Laita kupin sisään rikottu kanamuna ja paista aamiaispeltiä kunnes parsat ovat kypsiä.
Syö heti️.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti