perjantai 30. maaliskuuta 2018

Täytetyt kanamunat - vielä ehtii pääsiäiseksi

Olen aina myöhässä kaikkien juhlapostausten kanssa, mutta tässä superhelppo pääsiäisresepti, jonka ehtii toteuttaa vielä viikonlopun aikanakin.

Unkarilaiset täytetyt kananmunat ovat veljeni herkkua ja varmaan vilahdelleet täällä blogissa ennenkin. Mutta kun kertaus on opintojen äiti, niin antaa mennä vaan. Itse reseptin alla tietysti myös juomasuositukset!





Täytetyt kananmunat
4 kpl keitettyjä kanamunia, noin 2 rkl majoneesia, noin 1-2 rkl sinappia, noin 2-3 rkl pehmeää voita, suolaa ja mustapippuria
Kuori jäähtyneet keitetyt kananmunat ja leikkaa kahtia. Poista keltuainen ja murenna se kulhoon. Lisää majoneesia, sinappia ja voita varovasti, sekoita ja maista välillä. Mausta suolalla ja pippurilla. Pursota täyte kananmunan puolikkaisiin. Laita jääkaappiin kelmun alle ainakin kahdeksi tunniksi.
Vinkki: jos haluat tahnasta kevyempää, lisää siihen myös luonnonjugurttia.

Juomaksi joko tosi hapokasta roséviiniä, makeaa omenasiideriä tai vaaleaa lager.olutta. Ja hei, katso muut pääsiäisen juomavinkit täältä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti