keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Niin hyvä parmesan&yrtti-voi

Joskus ei tarvita paljoa. Vaan hyvä leipä ja voi. Niitä voi syödä kunnes halkeaa. Tai ainakin minä voin.

Olin yhtenä iltana yksin kotona, ja silloin illalliseni oli Kanniston Leipomon Levain-leipä ja Mikan tekemä parmesan&yrttivoi.  Lasi pale ale-olutta viereen, eikä muuta tarvittu. Nam.  Eikä tullut tiskiäkään.





Parmesan&yrttivoi

1 dl pehmeää voita, 1/2 dl hienoksi raastettua parmesania, kourallinen tuoretta, pienittyä timjamia (tai mäkimeiramia, oreganoa tai rosmariinia), maun mukaan mustapippuria ja suolaa.

Sekoita kaikki ainekset ja laita kylmään makustumaan ainakin puoleksi tunniksi. Käytä leivän päälle, pihvin päälle, tai oikeastaan minkä päälle vaan.

Ps. Toinen ihan kingi voi on pekonivoi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti