tiistai 13. syyskuuta 2016
Metsäsieniburgeri Bocuse-style ja vähän behindthescheneä
Olin duunissa ensimmäistä kertaa tekemässä olut&ruokavideota tuottajana. Esiintyjänä, kokkaajana ja reseptin luojana Suomen Bocuse d'Òr-kokki Eero Vottonen ja kuvaajana aina niin hyvä Sami Repo. Eli aika helppoa oli. Vähän kyllä jännitti kun kaikki oli omalla vastuulla. Etukäteen piti miettiä kivakulmat, vaatetus, safkan esillelaitto ja astiat. Ja mitä tehdään missä järjestyksessä.
Tässäpä näette ensin kulissien takaa miltä homma meni Eeron ja Samin kanssa. Minä stailasin, ohjeistin, suoristin paidankauluksia, järjestelin safkojen ja oluen paikkaa, mietin kuvakulmia ja viihdytin. Sami ohjasi sekä kuvasi ja Eero kokkasi. Hienoa duunia heiltä.
Ja sitten tietysti valmis video, josta löytyy myös resepti!
Ps. Söin tietysti tuottajana myös kuvauksissa kokatun burgerin. Oli aika jees. Tuottamisen hyviä puolia. Hih.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti