Tervehdin ilolla uusia, hyviä ravintoloita omilla kulmilla, koska olemme usein niin laiskoja, ettemme kauhean pitkälle jaksa skidien kanssa vaeltaa.
Nyt meillä on uusi ilon aihe; Kanniston entiseen leipomoon, Kankurinkadulle on avautunut pieni deli- ja ravintola Workshop Delicatessen.
Helppoa ja maukasta safkaa. Hyviä bissejä, siidereitä ja viinejä viereen.
Ruokaa saa sekä delistä että keittiön puolelta. Sekä naposteluun juoman kera että ihan kunnon ruuaksikin. Nam.
Tiskillä on aina paras palvelu, joten siellä kandee istua. Tämä pätee ihan jokaisessa paikassa, missä tiskipaikat on mahdollisia. Uskokaa vaan.
Pieni mutta nätti ravintola.
Kuva Antti Rastivo |
Me olimme napostelemassa Antin kanssa, joka nappasi myös pari kuvaa paikasta. Workshopissa on Mikan olutta, joka meni niin hyvin erilaisten juustojen kera. Mikakin piti.
Kuva Antti Rastivo |
Skdit suosittaa mestaa myös. Lounaalle, lasilliselle tai illalliselle. Käykää kokeilemassa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti