maanantai 20. kesäkuuta 2016

Viinakeittokirjan vodkapasta


Sain käsiini mielenkiintoisen keittokirjan, Jonna Pulkkisen ja Merja Ruotsalaisen Viinakeittokirjan. Kokonainen reseptiteos siitä miten alkoholia voi käyttää keittiön puolella. En tiedä teistä, mutta ainakin meillä lojuu varsinkin tiukkoja viinoja kaapissa, ilman että niitä kukaan juo. Nyt ei tarvitse, niistä voi tehdä ruokaa. Jee!





Tein kirjasta tosi hauskan vodkapastan, jossa makeanpehmeää tomaattikastiketta leikkaa pieni tujaus vodkaa tasapainoittaen makua. Lisäksi pastassa on hauskasti pinaattia, joka tuo taas makuun hentoa katkeruutta. Tykkäsin.

Reseptiä en tuttuun tapaan kerro, vaan joudutte ostamaan kirjan. Oman kirja-arvioni voi myös lukea Helsigin Uutisista, jossa kerron myös miten toinen kirjan resepti, valkoviinillä ja sitruunavodkalla maustettu papufetasalaatti onnistui.
(klik).

Ps. Jos vodkaa on liikaa kaapissa, kokeile myös Hanna G:n versiota vodkapastasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti