maanantai 11. elokuuta 2014

Minun oma FLOWni


FLOW. Jokavuotinen perinne. Ainoa festari, jolla käyn. Enkä ole ainoa, joka täällä käy. Tämän vuoden iskujoukkomme. 


Hauskoja yksityiskohtia ympäri festaria. Vai mitä tykkäätte rullaluistelevasta tarjoilijaketusta? 


Kampaustrendiksi FLOWssa ennustettiin lettejä. Tässä Inkan vähän hienompi versio.


Heti sisäänpääsyn jälkeen rynnättiin syömään. Tacobotin tacot kiitos. Kalataco oli aivan paras; paneerattua kalaa, punakaalia, tulista. Nam.


Musiikin lomassa löytyy mietelauseita.


Taidetta Mark your Galleryssä. Niels Shoe Meulman, oman grafffititaiteensa kehittänyt jäbä.


Marimekon yksitysikohtia.


Hauskoja kuskistusluukkuja. Minä ja Sofia kurkkaamassa.


Mietelauseita.


Duunijengi flowaamassa. Ihania ovat.


Jessie Ware oli hyvä ja rauhallinen. Ihana oli myös iltapäivän Nina Persson.  Sarah Kivi = tosihyvä. Neneh Cherry oli pettymys. :(


Yöruokana Food Truckin Rainbow Salmon Burrito; pitkä makipötkö wasabimajoneesilla. Tykkäsin.


Perjantain iltahämärää. Ja Mos Def.Lauantaina aloitettiin raakaruualla. Raw Spot, luonnonmukaisen raakaruuan puolestapuhuja.


Törkeen hyvä appelsiini&suklaa raakakakku ja JÄÄKAHVI. Tällä jaksoi katsoa ja kuunnella Mopoa ja How To Dress Welliä.Ehdottomasti festarein kuulein tatuointi. Minä haluan!


Kierätystä parhaimmillaan. Nyt kun olutkoreja käytetään vähemmän; Nippusiteet kiinni koreihin, lauta päälle ja siinä, istuin on valmis!


Tietysti piti olla mojitoa.Ja kova Skandinavian Misuc Groupin keikka. En ole ikinä bändin levyistä ollut fiiliksissä, mutta livenä ovat aina kova. Kivaa oli. Kiitos lempikappaleeni Las Veganis raunioilla esittämisestä.


Sandron kukkakaali&herne&paahdettu sipuli&taatelirulla ja vege&halloumiburger. Burgereita oli muuten paljon kaikilla kojuilla, sehän on helppo vaihtoehto. Vähän tylsä tosin, kun sitä oli kaikilla.

Syötiin myös Soul Maman vegaanirullia (ihan jees), Tres Bonesin superhyvä portobellosalaatto, jossa lampaanmaitojuustoa ja misokastike. Kelpasi.  Tokyo Girlin vietnamilaiset kevätrullat lohesta ja hummerista olivat myös hyviä.


Ilta hämärtyy...Me juotiin gintoniceja pallonmuotoisista laseista, katsottiin The Nationalia ja tanssittiin itsemme läkähdyksiin shampanjabaarissa.


Sunnuntaina oli skidien päivä. Siinä he ovat FLOW Next Generation.Kaunein ruokapaikka oli Food Truck.Backyardilla oli skidien iloksi laitettu pri tyynyä. Tyynysota oli kova sana. Kiitos myös Sirkus Helsinki, aivan mahtavasta seepra-ohjelmasta!


Sunnutaina ehti nähdä aina hurmaavan Iisan sekä Nyt Kolisee-räppi ja rytmiryhmän. Sitten kutsui koti.


Mikalle toin tuliaisia. Katu-uskottava keittokirja. Jou.

Ihana, ihana FLOW. Musiikki, jengi ja ruoka oli parasta. KIITOS: Ensi vuonna taas.

Ps. Flowattu on 2013,  2012 ja 2011. Ja sitä ennenkin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti