Arkiruualle on meillä vaatimuksia.
Ruuan täytyy olla:
1) hyvää 2) itse tehtyä 3) mielellään luomua
Tässäpä hyvin kaikki vaatimukset täyttävä herkku, kana&vuohenjuustopyttis.
Siinä on paljon kasviksia, pikkaisen lihaa ja kirpeän mehukas maku. Nam.
7 perunaa, 6 kirsikkatomattia, 2 sipulia, 1/4 varhaiskaali, noin 200 g brokkolia, oliiviöljyä, 3 kanafilettä/koipipalaa (jos saat niin luomua), 1 dl aurinkokuivattua tomaatteja pienittynä öljyineen, kuivattuja yrttejä, 150 g pehmeää vuohenjuustoa, suolaa ja mustapippuria. TImjamia parvekkeelta koristeluun.
Kuutioi perunat, sipulit, varhaiskaali. Laita uunivuokaan brokkolin öljyn ja auronkokuivatujen tomaattien kanssa. Anna kypsyä uunissa folion alla noin puoli tuntia. Paista kanafileet oliiviöljyssä, mausta ne suolalla ja pippurilla. Viipaloi kana ja laita se uunivuokaan. Tarjoa heti kuumana kuutioitujen kirsikkatomaattien ja pehmeän vuohenjuuston kanssa.
Neljälle ruoka tehtiin ja hintaa koko hommalle tuli 20 euroa. Ja useimpia raaka-aineita jäi ylikin, seuraavaan ruokaan. Vaikka unkarilaiseen paahdettuun kaalipastaan. Lempiruokaani.
Tällä reseptillä ollaan mukana Ateria alle 30 eurolla-kampanjassa. Lukekaa vaikka!
Sullon kyllä hyvät kriteerit ruualle. Mä oon sen puoleen paljon lössömpi.
VastaaPoistaUnkarilainen paahdettu kaalipasta meni muuten just -todo listalle
Ihanaa, kaalipasta on mun ykkösruoka!
VastaaPoista