lauantai 5. heinäkuuta 2014

Brondassa Nellan kanssa!


Pitihän näyttää Tukholman-Nellalle, että on meillä suuren luokan paikkoja Helsingissäkin.. Mentiin siis Brondaan joka viehättää minua sisutuksellaan. Stocholm ja New York-henkeä, you know.Ruoka on kuin sisutus, nättiä ja freesiä. Nimikoidut lautaset ihastuttavat minua joka paikassa, missä niitä näen.


Alkudrinkit. Kumpi on minun?


Menu Bronda puoliksi. Hyvä.  Alkuruuat (ensimmäisessä kuvassa) oli ihan parhaat, varsinkin keittiön tervehdyksenä tuotu risottopallo. Sitä tehdään vielä kotonakin.


Nämä kampasimpukat ovat aina hyviä. Vielä paremmaksi simpukat tuli, kun sain Nellan pancetat. Ihanaa kun toinen syö vähemmän lihaa!Pääruuan kohokohta oli lampaan kanssa tuotu pikkelöity kirsikka ja rypäle. Lammas oli pehmeää, mutta lisukkeeksi tuotu peruna-kaaligratiini oli kyllä vähän tylsä ja raskas. Se jäikin molemmilta syömättä, koska ruokaa oli muutenkin tarpeeksi.Eka jälkiruoka oli minulle menussa mainittua omenaa, Nellalle banaania. Kirpeää ja kevyttä. Ja tietysti söin myös yli puolet Nellan(kin ) viimeisestä, ällömakeasta ja siksi hyvästä suklaavanukkaasta.

Juomaksi koko aterian läpi kuohuviiniä. Oiva valinta tämäntyyppiselle ruualle. Ja tuttujakin oli ympäri paikkaa, jopa viereisessä pöydässä!

Nella tykkäsi. ja se oli pääasia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti