Brokkolisorbetti. Oho. Kookoksella, mustaherukalla ja hunajalla varustettuna.
Useat hyvät reseptit, niin kuin tämäkin, ovat syntyneet laiskuudesta. Tämä syntyi, kun olin yksin lauantaina kotona. Teki mieli jäätelöä, mutta ei huvittanut lähteä kauppaan, joka on kokonaisen 4 minuutin päässä kotoa.
Kaikki ainekset löytyi omasta kaapista.
Brokkoli-kookos sorbetti hunajalla
1 pss pakastebrokkolia, 1 pss pakastemustaherukoita (noin 200 g), 2-4 rkl juoksevaa hunajaa (riippuu miten makeasta pidät) , iso kourallinen luomukookoshiutaleita, loraus kookosmaitoa tai kermaa.
Sitten vaan blenderiin kaikki. Sur Sur. Koristeeksi isoja luomukookoshiutaleita.
Kuulostaa hassulta, näyttää oudolta, maistuu hyvältä. Nam nam.
Ps. Ja hei,terveellistä....
Eli siis parsakaaliako (suomeksi) tuohon tulee? :)
VastaaPoistaNimenomaan. En ole itse tottunut kutsumaan vaan sitä parsakaaliksi. Äidinkieleni on unkari, ja monet sanat jotaka ovat "kansainvälisiä" jua unkariksi niitä, kuten brokkoli, unohdan suomeksi. Eli parsakaalisorbetti. Suoraan pakkasesta ne parsakaalit!
VastaaPoistaJännä ohje,kuulostaa erikoiselta ja mielenkiintoiselta!
VastaaPoistaJoo, tässä idea on se, että muut maut peittävät brokkolin ja se toimiin sorbetissa ikään kuin jäänä...Siksi sekä herukat että brokkoli täytyy olla suoraan pakkasesta.
VastaaPoista