tag:blogger.com,1999:blog-2309260077544145856.post4855769740254679035..comments2024-03-28T16:28:56.994+02:00Comments on PUNAVUORI GOURMET: Sorbettia brokkolista&kookoksesta ja mustaherukastaAnikóhttp://www.blogger.com/profile/01146425379268664340noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2309260077544145856.post-75199622788502143722014-04-02T21:09:17.163+03:002014-04-02T21:09:17.163+03:00Joo, tässä idea on se, että muut maut peittävät br...Joo, tässä idea on se, että muut maut peittävät brokkolin ja se toimiin sorbetissa ikään kuin jäänä...Siksi sekä herukat että brokkoli täytyy olla suoraan pakkasesta. Anikóhttps://www.blogger.com/profile/01146425379268664340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2309260077544145856.post-30684029251112793422014-04-02T20:31:05.086+03:002014-04-02T20:31:05.086+03:00Jännä ohje,kuulostaa erikoiselta ja mielenkiintois...Jännä ohje,kuulostaa erikoiselta ja mielenkiintoiselta!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2309260077544145856.post-88033719802877006712014-04-02T16:42:24.542+03:002014-04-02T16:42:24.542+03:00Nimenomaan. En ole itse tottunut kutsumaan vaan si...Nimenomaan. En ole itse tottunut kutsumaan vaan sitä parsakaaliksi. Äidinkieleni on unkari, ja monet sanat jotaka ovat "kansainvälisiä" jua unkariksi niitä, kuten brokkoli, unohdan suomeksi. Eli parsakaalisorbetti. Suoraan pakkasesta ne parsakaalit! Anikóhttps://www.blogger.com/profile/01146425379268664340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2309260077544145856.post-221161238743798922014-04-02T16:34:09.685+03:002014-04-02T16:34:09.685+03:00Eli siis parsakaaliako (suomeksi) tuohon tulee? :)...Eli siis parsakaaliako (suomeksi) tuohon tulee? :)Anonymousnoreply@blogger.com