Niitä oli enemmän..... |
Unkarilaiset etikkapaprikat
4 kpl paprikoita, (eriväriset on kivoja)
1 dl etikkaa
3 rkl sokeria
2 dl vettä
Polta paprikoista kuori suoraan sähkölieden levyllä tai grillissä. Anna paprikoiden levätä hetki, tee sillä aikaa liemi sekoittamalla muut ainekset. Revi paprikoista kuoret pois. Upota liemeen. Anna levätä kylmässä ainakin 4 tuntia. Nauti kesäkuumalla pelkästään tai grillikalan kera.
Ja vinkki: pikaversion saat kun et ota kuorta pois.
Ihanaa. Käytiin uimassa Munkkiniemen rannalla. Paras ranta, mun mielestä. Oi, kun se olisi lähempänä.
Kierrettiin myös lempipaikat. Gallen-Kallelan museo. Jos oisin miljardööri, niin asuisin siellä.
Talon paras paikka on kylpyhuone. |
Ja poimittiin metsämansikoita. ¨
Kiva viikonloppu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti