Seuraa helppo vinkki, joka on tuonut minulle paljon iloa. Näin tämän vuosia sitten jossain ohjelmassa, en kuoleksenikaan muista missä.
Mutta vinkkiin: Paahdan
usein hedelmiä ja kasviksia vähän pannulla, niistä saa paljon enemmän
makua irti. Omenalohkot, viinirypäleet, kaikki toimii näin. Kun hedelmät ja vihannekset paahtuu, niihin tulee enemmän makeutta ja samalla salaatteihin tai jälkiruokiin saa kivaa kylmän/kuuman fiilistä.
Tässä kesäaamuna Peräseinäjoella kreikkalaista/turkkilaista jugurttia, pähkinää, hunajaa ja pikkunokareessa voita paahdettuja aprikooseja, vähän voikukkaa, josta tulee kivaa happamuutta. Aika ihana. Kädessä Antti Tuomaisen Majavateoria, edessä kaurapelto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti